Η Airbnb είναι μια εταιρεία που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της μίσθωσης ακινήτων παγκοσμίως. Στη χώρα μας έχει συμβάλλει στη δημιουργία μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τη μίσθωση, ανακαίνιση, αναδιαμόρφωση και διακόσμηση ακινήτων. Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων καταφεύγουν σε αυτόν τον τρόπο ενοικίασης, καθώς μπορεί να προσφέρει ένα σημαντικό εισόδημα, πολλές φορές μεγαλύτερο από την συμβατική ενοικίαση. Επιπλέον, δίνει περισσότερα περιθώρια ελευθερίας στον ιδιοκτήτη, καθώς μπορεί να επιλέξει ποιες μέρες του χρόνου θα διαθέσει το ακίνητό του προς ενοικίαση και ποιες θα το χρησιμοποιήσει ο ίδιος, κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί με τη διαδικασία της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Τι είναι η AirBnB;

Όταν αναφερόμαστε στην Airbnb, μιλάμε ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία φέρνει σε επικοινωνία τον ιδιοκτήτη με τον ενοικιαστή και που αναλαμβάνει τη διαδικασία διεκπεραίωσης της διαδικασίας κράτησης. Η συναλλαγή, κατά την οποία ο επισκέπτης πληρώνει το εκάστοτε ποσό με πιστωτική ή άλλη κάρτα, γίνεται μέσω της πλατφόρμας. Τα έσοδα της εταιρίας προέρχονται από το ποσοστό που κρατάει εκείνη από κάθε κράτηση που γίνεται.

Η Airbnb προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων σε κάθε μέρος της γης και αποτελεί έναν εύκολο και αξιόπιστο τρόπο για κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου να εκμεταλλευθεί οικονομικά το χώρο του, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών.

ανακαίνιση διαμερίσματος για ενοικίαση airbnb
ανακαινιση_airbnb

Πολλοί ιδιοκτήτες που αποφασίζουν να καταχωρήσουν το ακίνητό τους στην πλατφόρμα της Airbnb, επιλέγουν να το κάνουν χωρίς να μπουν στην διαδικασία της ανακαίνισης, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται όταν δεν έχουν την ανταπόκριση που ανέμεναν.

Η ανακαίνιση – αναδιαμόρφωση ενός διαμερίσματος είναι μία απαραίτητη επένδυση που ο ιδιοκτήτης του ακινήτου πρέπει να σκεφτεί σοβαρά πριν προχωρήσει στην καταχώρηση του ακινήτου του στην πλατφόρμα της airbnb. Οι υποψήφιοι ενοικιαστές κρίνουν το χώρο σας από τις φωτογραφίες που θα δουν στην πλατφόρμα και από τις κριτικές άλλων ενοικιαστών που τον έχουν επισκεφτεί προηγουμένως.

Μία σύγχρονη ανακαίνιση, μια όμορφη διακόσμηση που ξεχωρίζει και ο εξοπλισμός του χώρου με όλα τα απαραίτητα για την άνετη και ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών, είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη και να φροντίσετε. Όχι μόνο θα βοηθήσει στο να μαζέψετε καλές κριτικές, αλλά και ο χώρος σας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην «κορυφή» της αναζήτησης που θα κάνουν οι επισκέπτες του.

Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανακαίνισης και έχοντας ασχοληθεί ειδικά με τις ανακαινίσεις για χρήση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας γρήγορα και οικονομικά.

Μπορούμε να βοηθήσουμε

Εφόσον έχετε αποφασίσει να κάνετε μία επένδυση που θα αναβαθμίσει την περιουσία σας και θα σας αποφέρει κέρδος, αλλά η διαδικασία της ανακαίνισης και εξοπλισμού του ακινήτου σας σας φαίνεται «βουνό», εμπιστευτείτε εμάς:

 1. Επισκεπτόμαστε το χώρο σας για να εξετάσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται
 2. Προχωράμε στη μελέτη για την ανακαίνιση του ακινήτου, πάντα σύμφωνα με τις δικές σας οικονομικές δυνατότητες, ανάγκες και επιθυμίες
 3. Σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις διαμόρφωσης, διακόσμησης και εξοπλισμού του ακινήτου, με στόχο να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας μέσα από την ενοικίασή του
 4. Προχωράμε στην πλήρη ανακαίνιση, διακόσμηση και εξοπλισμό του ακινήτου και σας το παραδίδουμε καθαρό, εξοπλισμένο και έτοιμο προς χρήση «με το κλειδί στο χέρι»
 5. Εφόσον το επιθυμείτε αναλαμβάνουμε για εσάς να καταχωρήσουμε το ακίνητο στην Airbnb: Αναλαμβάνουμε την φωτογράφηση του ακινήτου, την κειμενογράφηση των αγγελιών στα ελληνικά, αγγλικά και σε άλλες γλώσσες και σας παρέχουμε συμβουλές για τη σωστή προώθησή του

Ενδεικτικές εργασίες για «Ανακαίνιση Airbnb»

 • Ανακαίνιση κουζίνας
 • Ανακαίνιση μπάνιου
 • Ανακαίνιση σαλονιού – τραπεζαρίας
 • Ανακαίνιση υπνοδωματίων
 • Γκρεμίσματα – αποξηλώσεις
 • Επιχρίσματα
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Συστήματα σκίασης – τέντες
 • Νέα δάπεδα
 • Κουφώματα – εσωτερικές πόρτες
 • Θωρακισμένη πόρτα εισόδου
 • Εξωτερικά κουφώματα
 • Ηλεκτρολογικές Εργασίες
 • Συστήματα θέρμανσης ψύξης
 • Σχεδιασμός ειδικών κατασκευών / επίπλων
 • Επίπλωση – Εξοπλισμός
 • Διακοσμητικές προτάσεις
 • Φωτογράφιση – καταχώρηση στο Airbnb
Όποιος κι αν είναι ο χώρος σας, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, και όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, μπορούμε να βρούμε μαζί τις βέλτιστες λύσεις για να αξιοποιήσετε κατάλληλα την περιουσία σας