Πακέτο Ανακαίνισης ΜΟΝΟ 2.950* €

Περιλαμβάνει:

  • Εσωτερικές πόρτες (3)
  • Θωρακισμένη πόρτα εισόδου
  • Βάψιμο διαμερίσματος εσωτερικά
  • Εξωτερικά κουφώματα ( 2 διπλές μπαλκονόπορτες & 1 μονή)
spiti-esoteriko

Το πακέτο ανακαίνισης Simply είναι ένα οικονομικό πακέτο, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν το εσωτερικό του σπιτιού τους, την ασφάλεια, αλλά και την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας τους.

Είναι ένα ευέλικτο πακέτο, ιδανικό και για εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια σταδιακή ανακαίνιση, αλλά και για εκείνους που θέλουν να ολοκληρώσουν μια ανακαίνιση που ξεκίνησαν με το μπάνιο και/ή την κουζίνα τους.

* Η Προσφορά είναι ενδεικτική και αφορά διαμέρισμα 60 m2. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει προσθαφαίρεση εργασιών και υλικών. Η τελική τιμή του πακέτου διαμορφώνεται κατόπιν μελέτης – αξιολόγησης του προς ανακαίνιση χώρου, κι αφού οριστικοποιηθούν οι τελικές απαιτήσεις εκ μέρους του πελάτη.

Η Goudis Constructions Τεχνική – Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένα, και ταυτόχρονα ευέλικτα, πακέτα ανακαίνισης, που ανταποκρίνονται στις δικές σας μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες, σε πραγματικά προνομιακές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε σίγουρα τις λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.