Εσωτερικές πόρτες (3 τεμάχια)
Θωρακισμένη πόρτα εισόδου
Βάψιμο διαμερίσματος εσωτερικά

Βασικό πακέτο ανακαίνισης σπιτιού ΜΟΝΟ 1.750* €.

Περιλαμβάνει:

  • 3 εσωτερικές πόρτες
  • θωρακισμένη πόρτα εισόδου
  • βάψιμο διαμερίσματος εσωτερικά

Το πακέτο ανακαίνισης Basic είναι ένα οικονομικό πακέτο, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν το εσωτερικό του σπιτιού τους και το επίπεδο της διαβίωσής τους, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία. Με νέα θωρακισμένη πόρτα εισόδου, ολοκαίνουριες εσωτερικές πόρτες και τη βαφή ολόκληρου του σπιτιού με μοναδικά χρώματα, θα ξαναλατρέψετε το σπίτι σας.

Είναι ένα ευέλικτο πακέτο, ιδανικό και για εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια σταδιακή ανακαίνιση, αλλά και για όσους θέλουν να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση που πιθανώς ξεκίνησαν από το μπάνιο ή/και την κουζίνα τους.

.

οικονομικό πακέτο ανακαίνισης

*Η Προσφορά είναι ενδεικτική και αφορά διαμέρισμα 60 m2. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει προσθαφαίρεση εργασιών και υλικών. Η τελική τιμή του πακέτου διαμορφώνεται κατόπιν μελέτης – αξιολόγησης του προς ανακαίνιση χώρου, κι αφού οριστικοποιηθούν οι τελικές απαιτήσεις εκ μέρους του πελάτη.

Η Goudis Constructions Τεχνική – Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένα, και ταυτόχρονα ευέλικτα, πακέτα ανακαίνισης, που ανταποκρίνονται στις δικές σας μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες, σε πραγματικά προνομιακές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε σίγουρα τις λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.